NOVINKA- DTF tlačiareň EPSON L18050

DTF tlačiareň pre komerčné a domáce použitie.

Vytlačená grafika je ostrá a kvalitná tlač možná 720×720, 3x rýchlejšia ako L1800. Je to jej mladší brat s hlavou XP600. Presne spôsob tlače ako L8180. Len bez zbytočných vecí.

Jedná sa o prestavanú a nastavenú tlačiareň EPSON L18050 CISS DTF na textil a iné materiály.

Súčasťou setu tlačiarne je:

  • základné farby na naplnenie tlačiarne, aby bolo možné spustenie a ukážka tlače ( množstvo farby podľa typu tlačiarne)
  • resseter odpadovej nádobky
  • základné fólie aby bolo možné vytlačiť ukážku prác
  • rip softvér

CENU INŠTALÁCIE A SPOTREBNÉHO MATERIÁLU SI TREBA DOOBJEDNAŤ KU TLAČIARNI SAMOSTATNE!!!!

1,250.00 

Popis

Set obsahuje:
✅DTF Tlačiareň L18050
✅10 KS A4 fólií + 10 ks A3 fólií
✅Set 6x65ml DTF Atramentu (1xCyan, 1x Magenta, 1x Yellow, 1x Black, 2 x White)
✅250 g lepidlo DTF UNI
✅Softvér pre tlač a údržbu zariadenia
✅Odpadová nádoba
✅kabeláž
✅foto návody a video návody
✅školenie
✅Viac informácií telefonicky, e-mailom, alebo whatsapp
✅Záruka na zariadenie 1 rok.
❗Na zariadenie sa nevzťahuje záruka EPSON, nakoľko sa jedná o prestavbu na DTF. Záruka sa ďalej nevzťahuje na spotrebný materiál ako je tlačová hlava, caping, tanky a dumpre. Taktiež na mechanické poškodenie, alebo neautorizované zasahovanie do zariadenia – výmena komponentov a pod.
✅Ku tlačiarni vieme zabezpečiť aj spotrebný materiál, príslušenstvo a servis. Sme dodávateľ pre dtf technológiu na Slovensku.
❗Doprava a školenie osobne u Vás či už doma alebo na firme že príplatok 120€ v rámci celej Slovenskej republiky, sídlime v Humennom, tlačiareň vieme doviesť kamkoľvek a osobne všetko ukázať, vysvetliť a zaškoliť, samozrejmosťou je aj technická podpora a poradenstvo po odkúpení❗ Doprava kuriérom zdarma.
✅ V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky, emailom alebo aj whatsapp, robíme aj servis DTF Tlačiarní EPSON

Záruka na tlačiareň je 12 mesiacov a na spotrebné materiály tlačiarne ako tlačová hlava a kapingová stanica 3 mesiace, nakoľko je zariadenie naplnené hustými DTF farbami. Chod tlačiarne je samozrejme závislý od Vášho chcenia sa o zariadenie poctivo starať tak ako Vám to na začiatku ukážeme. Z našich skúseností Vám tlačiareň poslúži 1500 až 2000 strán A3 pri štandardných nastaveniach tlače a rozlíšení 1440×1440.

Servis tlačiarne aj u Vás (nevzťahuje sa ak budete zasahovať svojpomocne do mechanických častí tlačiarne a vykonávať akékoľvek úpravy a opravy na tlačiarni), alebo je tiež možné tlačiareň zaslať k nám kuriérom.

Súvisiace produkty.