Kategória:

Štartovací set pre DTF Tlač + termolis

Štartovací set obsahuje:

1x Tlačiareň Epson DTF L8180
1x termolis na trička s plochou lisovania 38x38cm
1x set farieb(250ml čierna, 250ml azúrová, 250ml puprpurová, 250ml žltá, 2x 250ml biela)
1x DTG RIP softvér
250g lepidlo
50ks Transparentná fólia A4
50ks Transparentná fólia A3
1x Čistiaci set na správnu údržbu tlačiarne

1,899.00 

Popis

✅Záruka na zariadenie 1 rok.
❗Na zariadenie sa nevzťahuje záruka EPSON, nakoľko sa jedná o prestavbu na DTF. Záruka sa ďalej nevzťahuje na spotrebný materiál ako je tlačová hlava, caping, tanky a dumpre. Taktiež na mechanické poškodenie, alebo neautorizované zasahovanie do zariadenia – výmena komponentov a pod.
✅Ku tlačiarni vieme zabezpečiť aj spotrebný materiál, príslušenstvo a servis. Sme dodávateľ pre dtf technológiu na Slovensku.
❗Doprava a školenie osobne u Vás či už doma alebo na firme že príplatok 120€ v rámci celej Slovenskej republiky, sídlime v Humennom, tlačiareň vieme doviesť kamkoľvek a osobne všetko ukázať, vysvetliť a zaškoliť, samozrejmosťou je aj technická podpora a poradenstvo po odkúpení❗ Doprava kuriérom zdarma.
✅ V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky, emailom alebo aj whatsapp, robíme aj servis DTF Tlačiarní EPSON

Záruka na tlačiareň je 12 mesiacov a na spotrebné materiály tlačiarne ako tlačová hlava a kapingová stanica 3 mesiace, nakoľko je zariadenie naplnené hustými DTF farbami. Chod tlačiarne je samozrejme závislý od Vášho chcenia sa o zariadenie poctivo starať tak ako Vám to na začiatku ukážeme. Z našich skúseností Vám tlačiareň poslúži 500 až 1000 strán A3 pri štandardných nastaveniach tlače a rozlíšení 1440×1440.

Servis tlačiarne aj u Vás (nevzťahuje sa ak budete zasahovať svojpomocne do mechanických častí tlačiarne a vykonávať akékoľvek úpravy a opravy na tlačiarni), alebo je tiež možné tlačiareň zaslať k nám kuriérom

Súvisiace produkty.